tisdag 30 juli 2024

BSA Star twin

Hämtade hem en BSA A7 de Luxe 1953, beteckning står i de gamla papprena. Jag tror att A7 Star Twin är ett vanligare namn. 500 cc är det om du undrar.
Vet inte riktigt vad vi ska ha den till, säljer väl den tids nog, ska nog starta den först.
 

måndag 22 juli 2024

Honda CB 750 K2

 Det dök upp en Honda hos mig i ett byte, lite frän men kan bli fränare. Ska sälja den tids nog, ska fixa ett fungerande tändlås först. Om du är intresserad hör av dig

Ny alutank
Sportlook
Dresdasving kanske

lördag 13 juli 2024

Yamaha Virago

 Yamaha XV 750 Virago 1992

Fin cykel som är helt original förutom lite bullrigare avgassystem från Marving och störtbåge. Välvårdad och går bra. Köptes för att plockas isär men denna är för fin för det och även besiktad fram till juni 2025.

4500 mil har den rullat och startar fint utan tvekan, inget rassel i startmotorn eller dessa mekanism. Bra däck och klar att åka med, skattebefriad är den också och försäkringen borde vara under tusenlappen per år.

Pris som den står 15 000 kr och inget prut. Kan byta mot annan motorcykel av äldre sort, fungerande eller inte kvittar, kan även lägga pengar emellan om det behövs.





Det går ju även att bygga om dessa så de ser lite tuffare ut, kolla nätet och sök på XV 750 eller XV 1100 cafe.

Cagiva Elefant

 

Håller på att rensa bort lite grejor, hittade en Elefant som jag inte behöver.
Cykeln har nog vårdats väl fram tills det hände något hände, hittade den på en bilskrot där den varit länge. Det finns en skylt på den men numret existerar inte längre och inga papper finns. Det är en reservdelhoj.
Har inte försökt starta den utan endast tvättat av den. Säljes för 12 000 kr och ni som vet vad det är för motor i den vet att det är ett bra pris.