torsdag 31 december 2020

Ny dans ny chans

 Brukar skriva ner målen inför det kommande året på nyårsaftonen här på Nonshine fast målen är inte så stora inför kommande år. Först kan vi ta denna blogg som nog har nått vägs ände, det gjorde den nog redan för fem år sedan och vi borde gått vidare till Facebook eller instagram. Lusten att göra det då var inte stor och inte heller nu så det får vara. Som du kanske märkt har tempot trappats ner i skriverierna under 2020 och 2021 kommer det nog bli ännu låmgsammare. Om sisådär en 5-6 veckor kommer Nonshine ha haft en miljon besök vilket är helt enormt egentligen, det hade en inte trott då det börjades. Får se om det blir någon grej till dess.

Bloggen har nästan gett mig ett nytt arbete, jag har skrivit artiklar åt Classic bike och klubbtidningen MC-Veteranen och har även som du kanske vet en spalt i den förstnämnda tidningen sen ett par år. Om det inte har kommit fram tidigare så är det så att jag faktiskt inte tycker att det är så hemskt kul att skriva. Har inte så stora problem med att få fram orden men rent arbetsmässigt är det sådär. Vissa människor älskar att skriva och har författardrömmar, de kan skriva hur mycket som helst och allt hamnar i byrålådan för ingen annan är intresserad. Där är jag lite priviligierad då det trots allt är bättre att tycka det är lite trögt och få betalt för det än vice versa. 

Racingen nästa år vet vi heller inte vad den ska innebära, provkörde den sexhundra som byggdes förra året och det var inte alls så fränt som trott var. Efter att ha kört storkubiks sjuttiotalshojar under flera år saknades den där ganska brutala känslan av kraft som finns i Pecketten eller Vasa. Ska ge det ett par chanser till. Drömmer om en ISR med 17" hjul, riktig fjädring, superbromsar och en rejält stor GSX1100 motor i med massor med kubik men har inte någon sån ram. Köpte som var byggd för GSX750ES och GSXR750 men det funkar inte, stormotorn som finns i min tankevärld får ej plats. Rätt ram dyker säkert upp inom sinom tid.

Ducatin ska även den kanske komma ihop, och en TZ250/350 vore kul.

Gott nytt år på dig och dina kära och nära.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar