onsdag 14 februari 2018

Sideburn

 Likt en Wishshoppande dalmas finner jag också glädje i att ibland slå på stort och beställa på nätet. Olikt samma mas undviker jag dock kineserier vilket kanske beror på att det helt enkelt är så att det är min övertygelse att det inte är bra. Inte bra grejor, inte bra för vår civilisation, inte bra för miljön, absolut inte bra för den kinesiska miljön, heller inte för medborgarna som lär utnyttjas till max för att en socialistisk rättvisetänkande vänsterpartist ska ha en billig jojo. Tro mig, det blir inte billigt i slutändan.
 Hursomhelst, har köpt mig en prenumeration på den engelska tidningen Sideburn som behandlar något så amerikanskt som Flat Track racing och annat fränt omkring. Bara så vi är på det klara med detta så handlar det inte om japanska fyrahundror med ribbad brun sadel och avlägsnad luftburk utan riktiga grejor.
Har snöat in lite på hobbynivå på detta och då när det letades dök Sideburn upp hela tiden. Har knappt hunnit bläddra ännu men det verkar oerhört lovande detta, ser fram emot två års framtida läsande.
(Tishan var från Bangladesh)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar