torsdag 11 maj 2023

Flitigt

Har gjort en massa nytta den senaste tiden.

 I tisdags kunde tidningen anses vara klar för tryck och som huvudredaktör är det mitt ansvar att det blev klart. Fick jobba på då tid fanns och även fylla på med en extraartikel om Husqvarna Corona. Nästa vecka kommer den i din brevlåda för du är väl medlem.

I onsdags var det dags för raderna som MCM Classic vill ha, skrev om tuffa namn. Om du vet ett extratufft namn på en racerförare så berätta gärna det så kan vi se vem som har rätt.

Har även åkt och sålt på tre marknader tre helger i rad så nu kan elräkningen klaras av. På den sista som besöktes köptes en KTM som sattes fart på och är redan ute på Tradera och Youtube. 
Sen har även båda Douglasarna fått komma hem till sin ägare, den blå är nu besiktad och den svarta kommer nog bli det inom sinom tid. Detta var skönt att äntligen bli klar med.

Bara för att verkligen bli klar med det tråkiga bytte jag olja i Drömbilen för första gången själv, brukar leja bort detta men nu fick det bli egenservice.

När inte allt detta görs jobbar jag och på fritiden gallras skog.

4 kommentarer:

  1. Swede Savage är tufft men undrar om det inte är ett namn som är konstruerat för att vara tufft och alltså inte så tufft egentligen. Ungefär som Plexus i Gladiatorerna. Glömde skriva att det var svenska förare som menades.

    SvaraRadera
  2. Savage stod det iaf i dödsattesten. Swede kallades han, för att han var blond.
    Och tuff var han för han körde en av Team Hansens CR450 racers på Daytona 1967. Mejlar en bild.

    SvaraRadera
  3. Posa. Kanske inte så tufft, men Posa är extratuff!

    SvaraRadera