lördag 3 december 2011

Allt var bättre förr

Här kommer en bild från Mats Larssons kamera igen.
Ser ut att vara på Knutstorp 1997. Detta var under den roligaste racingtiden, allt var kul och varje gång som det kördes lärdes något nytt och snabbare gick de var gång. Man såg fram emot nästa gång redan när man åkte hem. Ni som funderar på att börja köra, tveka inte utan sätt igång genast, den första tiden är bäst.
Notera min fars ambulans i bakgrunden, gick att marscha i 170-180 med den och på flatan efter Kolmårdsbackarna fick jag se 205 km/h på klockan efter att ha pressat den nerför hela backen. Hondan lyckades aldrig komma upp i mer än 185 km/h så den var snabbast när den var bak i bussen.

2 kommentarer:

  1. Blev det problem med loggan på tanken (bakofram), eller var det med "vett och vilja"?

    Vad står det efter? BKILLEN?

    SvaraRadera
  2. Loggan är en pastisch på den som Micke hade på Nortonen. Ska vara spegelvänd, Tommy Bogren klippte ut nortontexten då han var liten, ritade på baksidan och klippte och av någon konstig anledning blev det spegelvänt. Bacillen står det på tanken, kommer från att det på ett årsrace var 5-7 st norton i vårt läger samt en Honda. Därav bacillen då de andra tittade ovälkommet på den. Även jag kallas någon gång då och då detsamma men det är knarren som var den riktiga bacillen.

    SvaraRadera