onsdag 1 juli 2015

Fast Classics

 Har i min jakt på Classic Racer tidningar kommit över ett tiotal nummer av blaskan Fast Classics, första numret är det på bilden och kom ut i juni 1994, tror att de sen höll ut ett eller två år, det senaste i min samling är nr 15.
 Turligt nog så byggs det en KB1 Bimota som projektknarr i nummer efter nummer så nu kan det pluggas lite och kanske till och med läras en del på vägen innan det lärs den vanliga vägen, via misstagen.
 Tror att det någon gång har avhandlats kontaktannonserna på Blocket som syns i en ruta, mötesplatsen punkt se , där är brudarna unga och snygga för det mesta, antagligen psykfall med med tanke utseendet och just det faktum att ingen verkar vilja vara med dem.  Uppskattar Datelines annons med riktiga människor för dess uppriktighet, lyckliga ser paren ut att vara med efter att ha parats ihop av en dator som förstår sig på hur kärlekstörstande folk beter sig och vad de önskar. Websida, glöm det, internet för den extraintresserade datanördsallmänheten kom inte förrän 1996 och för oss vanliga människor ett par år senare. På Dateline klipper en ut talongen och skriver i så sanna uppgifter om sig själv som var och en törs, sen kuvert, frimärke, brevlåda, vänta, få brev, träffa tre gånger, nuppa, bli kär eller börja om, osv.
 På baksidan finns det reklam för första generationen Speed Triple, även den omskriven för inte så länge sedan på denna webbens baksida. Regina Lund hade en sån i Rederiet som alla minns, tyckte på den tiden att hon och Trajan var läckra men jag skulle lätt ha valt fröken Lund om ett val fått göras. Idag skulle nog Regina bli tvåa i det valet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar