onsdag 15 juli 2015

Peter Lindén

 Det största och mest ärofyllda ögonblicket i mitt motorcykelliv var när jag lärde Steve Tell att starta en endurohoj, fatta lära Steve Tell att starta en endurohoj. Visserligen en Husa men ändå, cykeln var förövrigt en fabrikare som Katrinak kört på.

Tvåa i storhetsvansinnesögonblicken kommer då en av våra världsmästare inom motorcykelsport på ett Årsrace mitt i allt hajar till under ett samtal som jag var endast lite delaktig i och frågar "Är det du som är Thomas Grandell?" och faktiskt verkade lite imponerad.

Tredjeplatsen vet jag inte vad den är just nu men den kommer snart att vara då jag fick låna ut en hoj till Peter Lindén. Han ska tävla med min Bakker på Årsracet och det hoppas jag kommer gå bra. Känner inte Lindén själv men känner andra som känner honom bättre och det som de alla har gemensamt är positiva erfarenheter och det hoppas jag att både Peter och jag kommer ha efter Årsracet. Håll koll på nr 92 i Formula 80-87, min hoj körd av en världsmästare.

Har redan fått lite smak av hur ett stall med världsmästare har det, ordnade med hjälp av Räven spons av Michelin som kommer ordna fram däck med en kraftig rabatt. Mekanikern som tillfrågades svarade ja utan tvekan, när det varit mig det handlat om har det aldrig blivit positivt svar på samma fråga. En av mina andra sponsorer som inte ens har gett mig mer än ett klistermärke att klistra dit på Pecketten skickade direkt flera klibbor efter att ha hört nyheten. Om du vill hjälpa till lite så hör av dig, något säger mig att detta kommer bli lite mer omskrivet än då eder bloggare kuskar.

2 kommentarer:

  1. Jag kan stå lite vid sidan om och se vederbörligen imponerad ut. Åtminstone en av dagarna. Ska jag ta på mig min urtvättade Nonshine tisha eller delar du kanske ut en ny på något undanskymt ställe? Finns det Team Nonshineflaggor att vifta med?

    SvaraRadera
  2. Jag vet hur det käns att låna ut hojen till en duktig förare,den körningen vi blev bjudna på då glömmer vi aldrig,Tack.
    #55

    SvaraRadera