onsdag 7 juni 2017

Köpstopp


Om man på vardaglig basis köper påhängsmotorer från den stora auktionssidan blir detta snart en vardaglig utgift. Å när de vardagliga utgifterna nöter på blir det svårt att få något till sparolek kontot...
 För de flesta medelålders motormän rullar det ändå på så pass att det inte är någon egentligen fara att behöva lämna hus och hem på grund av ekonomin, det är snarare så att utrymmet är den begränsande faktor vi till slut får svårt att blunda för. Införandet av ett köpstopp kan vara en av fler möjliga åtgärder, mer slantar kvar och mindre krav på ytterligare utrymmen.

 Som alla vet fungerar köpstopp som att sluta med ett missbruk, det kan bli något bara om tanken kommer från individen själv.
 Nå, en Velmo verkade mycket mycket svårt att klara sig utan, framhjulsdrivna två o tre hjulingar har en svårförklarlig fascination på mig, när det dessutom sägs vara en ganska kass pryl med tveksam funktion är jag bortkollrad, en sån måste det bli. Onödigt tidigt i sökandet dök faktiskt en upp å nu när den köpts kan jag införa ett köpstopp, jag har allt det jag vill ha.

 Ytterligare en finess med att jag givit mig köpstoppet är att jag är den som har mandat att upphäva samma köpstopp. Om jag skulle komma på nån liten sak till jag är lite sugen på...

 Ödmjukt


3 kommentarer:

  1. -"Köp inte något du inte har råd med om det inte är absolut nödvändigt" (20 år gammalt Sjöborg ordspråk)

    SvaraRadera
  2. Velmo är ju ovanligt snygg också.

    SvaraRadera
  3. Bättre köpa än att ångra är min tes, att sälja är lätt men att hitta kan vara svårt.

    SvaraRadera