måndag 28 augusti 2017

Höll länge ändå


Huruvida en sån här webbens baksida har minnesgoda läsare är väl tveksamt. Kanske ändå någon minns det köpstopp Sätermannen gav sig själv efter att ha köpt den sista pryl han inte hade, en Velmo, i början på Juni månad. Att det givits mig nån gammal cykel o en läcker gammal sparkstötting sedan dess är knappast något jag kan lastas för, köpstoppet hölls envist vid liv.

 Men inte ska barnbarnet behöva lida, och kanske i sämsta fall missa hela motorgrejsgemenskapen, för att Ofa har lite trångt i boden! När en barncrossarnas klassiska klassiker dök upp för en högst rimlig slant fick nämnda stopp naturligtvis upphävas.

 Vännen Picken stod för transport (Samt boende och mat. Tack som fuck) till och från Åsen i samband med helgens Classicrace. Att omvägen förbi PWns förra ägare för att plocka upp den skulle bli en yyterst liten omväg övertygades Picken om. Tyvärr övertygade jag honom också om att svänga höger där han ville åka rakt fram, detta medförde att omvägen inte längre blev yyterst liten... Vännen P gjorde dock inga sura miner, för som Bamse har sagt: - Är man stor o stark måste man vara snäll.

 Ödmjukt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar