söndag 19 augusti 2018

350cc

Helt i onödan har det nu i min skalle vuxit fram den cykel som det kan hända att det byggs i Gisslarbo för trehundrafemtiokubiksklassen. Har kommit fram till att småHondan inte är välkommen där och samtidigt är den nog egentligen för trimmad för att klara av en hel säsong mot de tvåcylindriga bröderna. Får nog bygga tillbaka den till tvåfemtio där den är mer än välkommen av sina klasskamrater istället för att vara mobbad bland översittarna i den större klassen.
Den skulle även bli en fin paradcykel, snabb och skoj att köra på.

Det nya som har funderats ut kommer till skillnad mot den encylindriga Hondan med ursprung som offroadcykel inte var så trött som den knarren är. Kan nog utlova att den kommer vara allt annat än just trött. Syftet med detta är dock inte det rätta, om jag bygger den så är det endast för att vara taskig mot de som mobbar småHondan, blir lite som bockarna Bruse fast den lilla bocken berättar om sina fetare bröder för att klara livhanken. Själv skulle jag bygga bara för att visa att man inte måste åka CB350 för att vinna.

5 kommentarer:

 1. Har du någon MV i lådorna, månne?
  För visst är det väl en MV?

  SvaraRadera
 2. Tänk om det är så, tror du jag vinner i så fall.

  SvaraRadera
 3. En Mv vore fint att se och höra!

  SvaraRadera
 4. Ja, det är klart att du vinner, Thomas!

  SvaraRadera
 5. Fast med dubbla skivor fram kommer en inte bli godkänd så den får nog stå still.
  Hittar kanske på annat, Micke som är den andra halvan av Team Nonshine odlar basilika och trivs med det. Kanske är mindre jobb med det.

  SvaraRadera