tisdag 4 december 2018

Julknåpet

Eftersom det har varit så få svaranden i tidigare årliga knåp tar vi endast en fråga i år, vad är det för motor och vad är så speciellt med den. Bäst svar innan Thomasdagen vinner en sponsordekal. svar kan lämnas genom att trycka på tröjan bredvid, då kommer du till min mail.

En annan variant som vore roligare för mig är om du skickar in en fråga som endast du vet svar på och om det kommer in ett antal så kanske vi kan få ihop ett julknåp med fler frågor än denna, i så fall är den ovan fråga ett. Vilken fråga som helst duger men något med motorcykel ska den ha att göra. Jag kommer bergis vinna i så fall då jag inte bara är dryg utan även finfin på frågesport.
Kom igen nu.

5 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Nu har det kommit in i alla fall en fråga till, önskar fler, så svårt är det inte att hitta på en klurig fråga.

    SvaraRadera
  3. Du menar typ: Vad hette den köttätande växt som, på blomstermässan i Hannover, slukade den då ditresta gosskören med hull och hår?

    SvaraRadera
  4. Exakt så men med motortycke i frågan som exempelvis. Sven-Eriks granne hade en brevvän vars brylling som tog brons i par VM i Speedway, varför vann de inte då bryllingens lagkompis endast körde in treor.
    Svar, Bryllingen hade NGK stift i puffran och kom knappt ut på banan, däremot så hade hans partner Champion.

    SvaraRadera