måndag 8 april 2019

Hockenheim 2019

 Jag har i goda kamraters sällskap varit på marknad i Tyskland och försökt tjäna in min löning. Säljande gick sådär och då även köpandet. Om en kränger mycket finns det plats i bilen att ta hem fräna saker samt även utrymme i ekonomin men så kul blev det inte. Om det så varit skulle kanske en 851 racer kunnat handlats för 45000 euro. Ska ha gått i VM 1991 med en för mig okänd italienare som kusk, men snygg var den trots det.
 Nu blev det inte ens en liten Honda med hem, den var också snygg men på ett annat sätt.
Hursomhelst är vi alla hemma igen och jag måste rikta ett tack till de som följde med som varit till stor hjälp och även gjort de långa dagarna kortare.

3 kommentarer:

 1. Hej om man tittar på resultatlistan det året 1991 så var det Giancarlo Falappa som blev 9 totalt och Davide Tardozzi som blev 10 totalt som var italienare som körde Ducati.

  SvaraRadera
 2. De namnen är välkända för mig, det här var nog en som inte tog poäng, resultat eller startlistor från Anderstorp visades upp som bevis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen var inne och titta på wsb-archives.co.uk . Den enda italienaren som står med som körde Ducati på träning och tävling var Giancarlo Falappa .Det var ett stort startfällt på nästan 40st.

   Radera