lördag 21 november 2020

Plastic fantastic

Försöker få far på en Husqvarna 430 Auto, den vattenkylda varianten. Jag har skruvat ganska mycket med Husqvarna de senaste två åren och jag slutar inte förvånas över hur dåliga vissa lösningar är. Ta en sån sak som sadeln, fastsättningen av den var kass redan 1974 och precis lika usel 1987. Det borde ha gått att fixa på ett bättre sätt men icke, Husaberg fortsatte med samma system fram till åtminstone 2000. 
Men sadeln är ändå hanterbar, däremot att montera vattenpumpen längst ut på motorn och sedan tillverka huset i plast det är bara idiotiskt. Ojdå jag körde omkull, cykeln föll åt vänster, undrar om vattenpumpen inte gick sönder den här gången som vanligt, nä varför skulle den inte ha gått sönder som vanligt. Får bryta igen, femte gången den här säsongen. Det är nästan så att de förtjänade att bli sålda till Italien.

I slutet av januari kommer det förövrigt bli så att Nonshine kommer upp i en miljon träffar, när den milstolpen passerats får vi se hur det blir, inget händer här egentligen och har inte gjort det på många år.

5 kommentarer:

  1. Nu har du fel,här händer det saker nästan varje dag.
    #55

    SvaraRadera
  2. Au contraire, bäste Grandell! Här uppskattas dina mer eller mindre dagliga göranden och visheter stort. Tro inget annat.

    SvaraRadera
  3. Som morgon TV slår du Rapport och de andra mediernas rapportering med hästlängder, dvs du är en vinnare i en tävling till!
    Tyvärr är den tävlingsvinsten precis som de flesta andra, man blir vare sig coolare för den stora massan eller får fler brallisar...

    Veloclosettemannen

    SvaraRadera
  4. Håller med övriga. Minns när du proklamerade om det var 100 tusen träffar eller nåt. Var lika bra före som efter. Här i byn tittas det mycket på mc-pryttlar men en drar sig ifrån att komme igång. Sitta hemma och jobba tär på det mesta. Tur man har Nonshine å glo på. Allti händer nåt!

    SvaraRadera
  5. Glad att det inte är en stavningtävling märkte jag nu.
    Nu kör vi så det ryker!

    SvaraRadera