måndag 14 november 2011

Förarmötet

Tack Klas och Anna-Lena för ett bra förarmöte, god mat och gott sällskap är en lisa för en jäktad företagares själ.
Försökte trakassera alla tvåknacks kunniga om hur min bloggpuch ska fås att fungera, framförallt att de skulle ta sig an den motor som ska användas. Ingen törs prova, snack och verkstad i olika mängd, ska fixa skiten själv snart och vinna med den så att det går att lägga ner projektet med flaggan i topp.
Annars var det bra med fyrtaktsfolket, nya toppar med fler ventiler och kolvar med viktiga vinklar avhandlades. När vi druckit mer vin avhandlades mest respektive motorcykel och dess förares suveränitet, alla var bäst.
Nu en fiskehistoria.
På lördagen lastades lastbilen med delar och kosan styrdes mot Gisslarbo, när vi vaknade på söndagen så gick vi och fiskade, Lasse hade tagit med sig sitt spö då han s besvikelse från tidigare fängen var stor då endast jag fått gädda. Nu med egna prylar så drog han snabbt upp två stycken fina matgäddor och hade en stor rackare på som han jobbade med i 5 minuter innan linan gick av. Vi hade håv med men den var alldeles för liten, själv tyckte jag firren var skrämmande stor men Lasse som till skillnad från mig är intresserad av fiske sa att den inte var större än 3-4 kg så hans ord får gälla. Om det hade varit tvärtom och jag hade tappat den så skulle den säkert tangerat 10 kilo utan problem. När vi berättade detta för en granne så sa fick vi besked att han skulle visa var det var bra fiske istället för Gisslarboån. 3 gäddor på mindre än en timme räknas som halvkasst i trakterna, undrar vad som räknas som riktig bra.

1 kommentar:

  1. Hej på er! Har provat lägga in nån kommentar ibland men datorn vill annat...
    Jag kanske ska kika på din tvåtaktare. Har ju skruvat superkart i ett antal år så lite har väl fastnat...
    Fortsatt lycka till med flytten. Håller själv på att färdigställa verkstad i lagårn. Ska ha invigning med wiskyprovning i december! Om du har vägarna till Gotland så vet du var ni ska bo!
    Ha dé, Anders Littorin

    SvaraRadera