tisdag 21 februari 2017

Snygg


Besökte Lelles idag på väg hem från ett arbetsuppdrag, trevliga lirare som plockar fram förvånansvärt mycket direkt från sitt lager. Trots att jag väl knappast är killen som skulle köpa nytt rätt upp och ner hindrar det ju inte att man kikar lite på vad som bjuds. Denna modell är förvånansvärt snygg för att vara en rakturlådanhoj.
 Kanske för att den är retro, allt var ju bättre förr? Kanske för att stora bromsskivor är ball? Kanske för att plain red är snyggt? Kanske för att Öhlins grejer alltid tilltalar?
 Nå, låt höra, varför är den snygg?

 Ödmjukt

4 kommentarer:

 1. Klart snygg, antagligen för att jag är gammal och har god smak.

  SvaraRadera
 2. Visste att det fanns en enkel förklaring!

  SvaraRadera
 3. Börjar framifrån.
  De silvriga skölden som håller framskärmen är klossig och ful så även den lilla framskärmen som ser mer ut som en mössa för däcket. Framstudsarna hade varit fina om inte reflexerna hade stört looken. Bakåt-tittarna är osnygga och vart jag vill lamporna är plastigt fula. Motorn e ful å anonym vilket den inte ska vara på en traja. Den ska synas. Men det blir sådan när den måste ha en stor ful vattenkylare framför allt. Sidokåporna har fula små hål som ska fungera som något fräckt. kanske skitsamlare? (Se sidokåporna på en Ducati kamskaft där kan man säga att de passar) Sadeln verkar hittad på någon mellan cafe köra-återförsäljarsida. Verkar mest vara designad av någon hipp, skäggig 28-åring, boende på Åsögatan.
  Fint är: fälgar, bromsar, bak-studsare och färgen.
  Hmm. va negativ man är till nya åk :-)

  SvaraRadera
 4. Vet inte riktigt om jag vill hålla med om att motorn är ful. För övrigt har du rätt i hela din analys nu när man tänker på det och studerar detaljerna.
  Klart du skall vara negativ, förändringar är av ondo och det var bättre förr!

  SvaraRadera