lördag 4 februari 2017

Sponsor


Sonen bad sin far att under hanses irrfärder genom riket haffa en liter av en alldeles speciell och mycket väl ansedd tvåtaktsolja hos någon av de ganska få nasare som tillhandahåller densamma. Oljan överräcktes med orden. - Varsågod, spons inför Isbane SM som du skall köra nästa helg.
 Den mycket väluppfostrade unge mannen replikerade. - Ska jag det? Ja det kanske jag ska! Ung, ivrig, snabb och med en nyinförskaffad finndubbig CR 500 svalde han betet, rev och spö.
 Trettio minuter efter dörrknackningen var licens ordnad, anmälan till bägge deltävlingarna ordnade, plan för cykelns förfinande på gång och Sätermannen inte bara sponsor utan också utsedd till teamchef för en SM satsning!

 Ödmjukt

13 kommentarer:

 1. Berätta vad som krävs för en anmälan så ska jag fundera på om det vore något för mig med min sura fyrtaktare.

  SvaraRadera
 2. Körs det med transponder? Om så är fallet, häng på den på Hondan.

  SvaraRadera
 3. Var då, nästa helg? Tierp?

  SvaraRadera
 4. Vilken licens, vad kostar det, vad krävs på cykel och förarens utrustning.

  SvaraRadera
 5. Thomas, inte tänker du väl ge dig till att tävla med en motor som inte ens tänder varje varv??
  Om så, gå in på Svemos hemsida eller kanske hellre www.isbana-backe.se och följ instruktionerna.

  Lazon, till gossens försvar får sägas att transpondern inte var glömd utan trasig, verkar ha fungerat på dagens Vinter-cup tävling.

  Nästa helg, Lördag, i Hofors. Välkomna att heja på.

  SvaraRadera
 6. Kan du inte bara svara istället för att skicka iväg mig till Svemo, jag tänker inte ställa upp alls om du inte ens bryr dig. Jag har varit på Svemos sida men fattar inget då jag är korkad men tänkte att säters smartaste kunde hjälpa mig men ack så fel jag hade. Säters smartaste kanske inte säger så mycket, i de blindas rike är den enögde kung...

  SvaraRadera
 7. Skulle kunna göra en steg-för-steg anvisning för dummies. Men dels lär du inte få någon Isbana-Backe licens (400:-) om du inte kommer överens med Svemo, dels lär du inte ska kunna anmäla dig (400:- + efteranmälan) om du inte kommer överens med Svemo.
  Dels är jag varken din mamma eller din flickvän. Be kvinnan som är din flickvän. Paula är inte helt olik mig, lång, snygg och smart, hon fixar det här. :)

  SvaraRadera
 8. Hörrdö Enöga
  Om du skulle frågat mig hur man ställer upp i Road Racing så skulle jag svarat utan att vara dum och dryg, frågan var allvarligt ställd och ingen av den infon du slutligen kom fram med fanns hos Svemo, varken licens eller anmälningsavgift, inte när jag sökte på TA.
  Jämför dig heller inte med min fru, det finns inga likheter alls mellan er, hon är snäll lång, snygg och trevlig, smart är hon med även om hon har gift sig med mig vilket talar emot hennes omdöme.

  Hur är det med cykeln, ska den ha baklampa eller inte, olika uppgifter på vad som sägs och vad som läses, dödmansgrepp är väl egentligen det enda jag hittar, ska det najjas pluggar, miljömatta, osv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Genom att gå in på svemo.se och sedan klicka på Isbana i listan (högra sidan) över deras discipliner kom vi till såväl tävlingsanmälan, licensinförskaffning som tilläggsregler.
   Ber om ursäkt att det inte funkade så för dig.

   Radera
 9. Slåss pojkar, den som vinner får cigaretter.

  Kan hålla med om att SVEMOs hemsida är en katastrof

  Först om hur det var förr?
  http://www.svemo.se/ImageVaultFiles/id_8302/cf_44/Isbana_2014-2015.PDF

  Sedan om hur det är nu
  http://www.svemo.se/sv/Grenar/IsbanaBacke/Regler/

  Och för säkerhets skull lite mera flaschigt
  http://multi.mediapaper.nu/alternative.aspx?PubId=437C89150F59C1FFF175848332A52E99

  SvaraRadera
 10. Förmodligen är jag miljöskadad, då jag under ett antal år har haft med Svemo att göra och därigenom känner till hur deras hemsida är strukturerad. Frågan är väl om inte reglementet är lite ostrukturerat. Hoppas att ni både löser detta, för då kan man fundera på att besöka Hofors på Lördag.

  SvaraRadera
 11. Min fru, hon som är trevligare, längre, snällare och snyggare än dig Enöga säger att jag varit dum med dig och borde be om ursäkt.

  SvaraRadera
 12. Tack Thomas. Det var fint av dig.
  Ps. Sa jag inte att hon var smart!

  SvaraRadera