lördag 6 maj 2017

Utgång, ingång

 Borde hålla på med racerhojarna men är lite tvehågsen just nu, Classic Racing känns så där efter banträffen.
Har meddelat min avgång från maskinkommitten då det inte verkar som att jag har förtroende hos alla medlemmar och hela den här grejen ger mig olust. Blev beskylld för både det ena och andra, känner inte att mitt behov av att hjälpa till med detta är så stort att jag inte kan sluta.

Skulle göra de sista finputsningarna på småHondan, har gjort en lista men det får vänta, skulle även fixa till min Suzuki T20 men det får göras en annan dag, säkerligen skulle Bimotan ha rejsats med i Norge fast den där sista lilla läckan som skulle ha eliminerats med nya stålomspunna slangar kan få läcka en stund till, BSA Trippeln får stå.

Tur då att det vi har skaffat en kiosk som behöver omvårdnad, har knackat ihop en ny ingång till den och om du minns det att allas vän Börje hjälpte till med en trapp förra året och jag menade att det hade tagit halva tiden men blivit hälften så bra om jag gjort den i något inlägg så stämmer det på denna trapp. 4-5 timmars arbete innan den var klar, för en yrkesman hade det gått fortare, eller inte.

5 kommentarer:

 1. Minns att du var lika distraherad förra hösten. Tror inte alla skruvar och fokuserar som du. Glöm inte bort varför det trillade in ett par candelas. Upp med hakan nu!

  SvaraRadera
 2. Thomas, jag vet inte hur det funkar i den organisationen som du verkar i men att göra alla nöjda kommer inte att gå. Det är naturligtvis tråkigt att bli ansatt negativt. Jag har suttit i styrelsen där vi bor och resonerat på de viset att om majoriteten av medlemmarna tycker att jag är en sopa så får de rösta in någon annan när det är dags för byte, tills dess är det jag som styr syltan. Kämpa, lite mer teflon på axlarna...

  SvaraRadera
 3. Vi var tre som satt i maskinkommitten, nu är det två, det kommer nog funka ändå fint ändå. Svårare att neka någon ett godkänt maskinkort om den personen anser att jag inte är att lita på, kommer då gälla att hela kommitten är påverkad av min oärlighet.
  Det är inte så viktigt för mig att vara med förövrigt, mera som min samhällstjänst. Någon måste göra som exempelvis du Drusse i din förening, ställa upp, och jag har aldrig varit bra på just den saken. Försökte dra det där berömda strået men det var ett litet ett och nu har jag släppt det.

  SvaraRadera
 4. Historien upprepar sig . Om man inte får ha roligt utan att andra mår dåligt är det dags att "trappa" ner .

  Runrun

  SvaraRadera
 5. Du har förmodligen fått utstå tillräckligt mycket kritik så därför undviker jag att kritsera säkerheten. Dvs avsaknaden av skyddräcken.

  SvaraRadera