torsdag 2 augusti 2018

Årsracet

Håller på och fixar till cyklarna för helgens farttävlingar, den ena är klar och den andra hoppas jag blir likaså i morgon. Behöver kanske inte köra träningarna på fredagen men ska göra det, har lite att testa.
Kom gärna och hälsa om du är där, du måste inte köpa en T-shirt för att jag ska bli glad, det räcker med att du säger att du läser Nonshinebloggen så fylls mitt ego på ännu mer.

3 kommentarer:

  1. Hej Thomas, Du blir säkert glad av alla som med intresse följer Din Blogg. En kommentar till dagens bild av Tyrell-Smith - jag har själv en gång i tiden skakat hand med honom, introducerad till honom av Stanley Woods. Du kan vara försäkrad om att jag kände mig ödmjuk i sällskapet av de STORA.

    SvaraRadera
  2. Jag har också träffat en massa stora gubbar från förr men problemet är inte sällan att jag var en liten grabb då och kunde inte bry mig mindre då. Mäster Erik Westerberg borde vara den mest kända, fast det har endast berättas för mig i efterhand. Kan väl annars säga att då jag flyttade till Stockholm så träffades det många kändingar som jag inte skulle ha sett i Finspång, en del har jag till ocjh med blivit bekant med.

    SvaraRadera
  3. Bevistade den omtalade farttävlingen idag lördag, den lilla gjorde väl sitt bästa och den stora och dess ryttare gjorde så jag stod och hoppade, tack du var bara bäst. Start från depån och ta vinsten på sista varvet och då var det ju bara 8 varv.

    SvaraRadera