onsdag 11 december 2019

Ansträngning önskas

Det är ett par goda och fina människor som har gjort knåpet och skickat in svar men någon mer borde ju kunna anstränga sig lite.
Jag lägger nog ner denna avigsida snart och går över till insta eller vad det heter, skaffar tevetelefon och klagar över att det inte finns tid att göra något.
Bitter, kan bli...

Här är något roligare, kanske roligaste jag sett i år.

9 kommentarer:

  1. Din frågesport är fullkomligt lysande! Tror dock att du måste ha lite tålamod. Det är ju inte alltid lätta eller självklara. En idé skulle kunna vara att lägga in en blänkare om att frågesporten finns. Efter en dag så syns den ju inte på startsidan, så ett antal personer vet nog inte ens om att den finns. Du kommer att få minst en lista till med svar.

    SvaraRadera
  2. Ett alternativ vore att göra knåpet i formatet "julkalender". Själv tänkte jag börja på men det kändes vara väl omfattande att göra på en gång och kännde att mitt intressespann är för kort för att själv sprida ut uppgiften över längre tid. Eller så var det så att uppgiften känndes övermäktig.

    SvaraRadera
  3. Blänkaren la jag just in, den du har kommenterat. Julkalenderformatet skulle kräva massor av mig och de få som kanske vill svara.
    Alla svar på en timme borde gå att fixa, svaren finns i Nonshines tidigare historia.

    SvaraRadera
  4. Att lägga 24 uppgfter i 24 inlägg och schemalägga publicering av respektive inlägg från 1:a till 24:e skulle vara obetydligt mera arbete plus att du kan ta ledigt med bloggandet fram till jul, ifall du så önskar. Publiceringen sköter ju sig själv då.

    SvaraRadera
  5. Läser här nästan varje dag. Jag uppskattar bilderna och frågorna i julknåpet men kan inte svaren på några. Men hade du inte varit mer insatt i motorcyklar än mig så hade jag inte läst alls. Just att det är hög nivå är det som intresserar mig.

    SvaraRadera
  6. Jag med läser varje dag, bästa bloggen!!

    SvaraRadera
  7. Varje dag, håller med bästa bloggen / Magnus

    SvaraRadera
  8. Jag håller med.
    Lägg inte ned.
    Har varit smygförföljare länge.
    Nu har jag gjort ett konto,tror jag.
    Så nu är jag åxå förföljare, läser ofta.
    Är nu förföljare.

    SvaraRadera
  9. Nu är det inskickat. Mycket funderande och letande, inte allt är rätt, men det är väldigt roligt. Keep up the good work!

    SvaraRadera