fredag 27 mars 2020

Skruvmejslar

Om du minns så handlade jag hem skruvmejslar från japan för att dra japanska stjärnskruvar för något halvår sedan. Kan nu säga att dessa är svåra att leva utan, kan gå omvägar nu för att hämta mejseln även om det finns bra Philips på närmare håll. De greppar så bra att jag till och med lyckades dra sönder lite muskler i armen då det togs i på ett sätt som aldrig hade gått med den vanliga Ph- Bahcon. Har gett bort någon och någon annan har fått ben och försvunnit så det var dags att skaffa nya vilket inte var så enkelt om de inte ska beställas på Ebay. Har nu efter mycket om och men lyckats bli någon slags återförsäljare och köpte hem ett par extra om du vill handla.
Nolletttvåtre är storlekarna men det är nästan bara tvåan som används, pris för dessa fyra mejslar som kommer bli dina bästa vänner om du skruvar japanskt 350kr plus frakt 70kr. Har tre set kvar att sälja men kan ta hem mer.
Köpte även hem topnotchvarianten till mig själv, 10 stycken med extra specialhandtag med trä och plast i härlig blandning. Ska vara lika bra grepp i torra som oljiga. Om du vill ha en sån låda så hör av dig.
Du som skruvar Mikuni vet hur skruvarna brukar se ut, även med den bästa Philipsmejseln och helt oantastade skruvskallar måste du vara väldigt noggrann då de ska loss, jag är det i alla fall för om det inte tas på allvar blir det knas. 
Med dessa mejslar kommer det aldrig bli såna problem.

2 kommentarer: