tisdag 2 februari 2010

Konkurrens

För att öka på konkurrensen i 175cc klassen så har jag hämtat denna åt min kamrat dans och cirkuskonstnären Bo Rönnow Andersen som ska köra den i klassen under säsongen. Jag såg själv denna cykel vinna ett heat på Karlskoga 2009 så den borde funka ok. Då var det Victor som körde som är ung och hungrig, undrar om Bo är ung och hungrig.
Ni som kör i klassen skicka gärna bild och info till så lägger jag ut det här.

3 kommentarer:

 1. Det skulle vara roligt att få ställa upp i classic racing. Nu har jag ju absolut ingen som helst erfarenhet, och vet heller inte var eller hur man börjar. Kanske skulle jag kunna bidra till ditt projekt på nån vänster? Behöver du någon som kommer och hjälper till i garaget på helgerna?

  Mvh,

  Jens

  SvaraRadera
 2. Du är välkommen att komma och hälsa på och titta lite. Vi håller till i Tumba på Spinnin`Wheel och hojen byggs där. Hjälp i garaget låter fint men blir nog svårt i realiteten men du skulle ju kunna följa med på en tävling eller liknande för att se hur det fungerar. Om du vill börja köra själv så går det att ordna, det finns en 175cc till salu här. Jag återkommer lite senare om den.

  SvaraRadera
 3. Tjena Thomas

  Viktor och jag har tampas på baneran de här tre åren..när han hade 125cc så körde jag ifrån honom..det var jag som hittade denna 175 motor hos "norrmannen" den kommer från England,
  Torbjörn; Viktors pappa fick ta den och jag fixade ordning den med nya grejor där det behövdes det mesta köptes från USA..portad av någon annan..Tobbe vet nog...den går bra fast inet lika bra som min 175,a :)... fast med Viktor som förare var det snabb som faan..! MVH Urban PS..ska skicka lite bilder på Min..

  SvaraRadera