fredag 31 december 2010

2010 lopput


Ny dans, ny chans.
Har nu knattrat in inlägg på denna blogg under snart ett år. Ofta undrar jag varför, från början fanns det ett syfte då Puchen skulle donas. Det utvecklades mer till en mer allmän plats för beskådande av diverse projekt och har just nu ingen större riktning eller mening mer än att öka på mitt ego.
Då det alltid finns plats för ännu mer egoboostning ska jag fortsätta skriva under 2011, förhoppningsvis blir det mera racing i praktiken än bara snack om racing. Målet ska bli att försöka vinna en cup, har nästan aldrig gjort det och det vore fränt att vara mästare i en klass. Snabbast har jag varit då och då men har aldrig kört hela säsonger så att mästerskapet har rotts hem. Vad som krävs för att vinna är snabbhet, komma i mål samt vara med i de flesta tävlingarna. Det som har felat förr är de två sistnämnda, snabbheten var aldrig ett större problem. Nu kanske snabbheten är det största problemet, att vara med i alla tävlingar och se flaggen i dessa känns som det är lättare att påverka.
Ni som följt med detta år som varit önskas gott nytt år. Skulle även uppskatta om ni skickade en hälsning samt kanske tipsa andra som skulle kunna vara intresserade av Nonshinebloggen, även förslag till förbättringar mottages tacksamt, om de är bra.
2011 blir bättre, kom ihåg det.

1 kommentar: