onsdag 29 december 2010

Nivea


Likt vår förra statsminister är jag inte bara dryg utan även fet. För ett par inlägg sedan skröts det med viktnedgång och liknande framgångshistorier. Har varit och besökt det lokala baderiet denna kväll och julens härjningar hade snabbt och hänsynslöst kastat mig tillbaka till utgångspunkten som är ganska exakt nittio pannor, utan stånd. Man ska inte vara hemma så mycket, det finns kylskåp där, i det finns det mat och öl. På arbetet finns det också kylskåp men i det finns det bara läskeblask och det drickes inte av undertecknad om inte det krävs.

I maj ska vågen visa 85 kilogram, varje månad ska ni följare få info om matchvikt. Om inte målet uppfylls så får ni smäda och förnedra mig som den feta hund jag kommer vara om inte viktometern visar mindre än 86 kg
Veckans dekal kommer säkert många ihåg, funkade den gången men myndigheterna kom igen med kraft senare och lyckades med nya regler i stort sett döda klassen, finns kvar men för en tynande tillvaro. Vi som läser detta och är äldre än 34 år kommer med stor sannolikhet ihåg vår 125-tid. Är du yngre så är chansen mindre.

2 kommentarer:

 1. Tjena Thomas jag ska minsann hålla koll på dig!

  gjorde bant-kur för några år sedan..då jag insåg att jag låg fyra kilo från hundra!!
  kilo kapningen gick ganska bra men var sen tilbaka ..men förra året då jävlar..så till Sviesta förra året låg match vikten på 76kg ..och hojen gick så in i hellvetes fort...

  mvh Urban

  SvaraRadera
 2. Jag kommer ihåg att du först var fet sen blev du smal, efter det så ser jag dig lite för ofta för att se skillnader. Vi måste börja undvika varandra så vi kan se framsteg och motgångar då vi slutligen ses vilket kommer vara oundvikligt pga dina konstiga intressen.

  SvaraRadera