måndag 14 mars 2011

Sexblogg


Hittade denna sköning, att betrakta denna är en tröst om man ibland tycker att det kan vara så att projekten blir multipla, stora och krångliga. Jämför man med denna skapelse och vill toppa det så får blir nästa projekt bli månraket.
Min kunskap om det tyska språket är ringa men i förra inläggets rubrik så stoltserades det med ett av de sköna ord som faktiskt finns i min germanska vokabulär. Läs denna strof från texten angående förgasarna "Sechs 27er Bing-Sportvergaser mit getrennter Schwimmerkammer" teknik är vackert på tyska även om inte tekniken alltid är vacker för att den är tysk. Faktiskt ganska ovanligt.
Steve Tell som körde fabrikssachsar och fabrikshusqvarnor och fabriksossor samt säkert annat som tillverkades i fabriker berättade för mig att den största förbättringen på hans Husqvarna som gjordes var att ta bort Bingen och montera Mikuni. Bingen var att jämställa med en bensinkran enligt Steve, på den avbildade knarren finns det 6 st Bing, det finns 6 st av det mesta i motorn. Men det visste du redan om du förstår tyska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar