torsdag 26 maj 2011

Snyggve

Trogna förföljare på denna nätets avkrok kan nu förstå de märkliga bilderna från påsken. Med hjälp av den grafiskt högt begåvade Urban Engström har dessa tröjor framställts. Kvaliteten på blusen är i tjock Honduransk bomull vilket innebär att om du införskaffar en dylik skjorta så kommer du inte bara se snygg ut i år utan även kunna se frän och fräsig ut sommaren sjutton.
Då jag inte bara är dryg och snygg utan även lider av högfärdighet så är min övertygelse att du vill ha en Nonshine T-skjorta. Då ska du ta kontakt med mig på något sätt så kan du inhandla en eller flera till dig och dina hårda och mjuka bekanta.
Finns i svart, marinblått eller racerbrunt som fotomodellen på bilden har draperat sin muskulösa lekamen i. Från barnstorlekar för de små upp till extra extra stora till de speciellt välmående. Pris för en tröja 100kr, frakt 25 kr vid förskottsbetalning. De som är smarta köper fler och då bjussar vi på frakten.
Skynda dig att beställa innan de tar slut, maila till mcskrot@telia.com eller kom och hälsa på i Tumba. Kommer även sälja dessa i depåer runt om i världen inledningsvis på Grand Prix banan Anderstorp nästa vecka.

3 kommentarer:

 1. Borde skaffa en sån där, man ser så slank ut i den :)

  Förlagan? http://nonshine.blogspot.com/2011/04/vad-hander-har.html

  SvaraRadera
 2. Tjuuusssigt! finns det vita?? :)

  SvaraRadera
 3. Urban, det blev bara mörka tröjor men det finns 4-5 st färger som endast finns i ett exemplar. Du får välja av dem. Helt klart en exklusiv limiterad utgåva då du absolut blir ensam om färgen.

  SvaraRadera