fredag 3 juni 2011

37,9 på morgonen

Veckan har varit usel sett till min kroppsliga status, sjuk sen måndags. Har fått vila en stund och ta febernedsättande innan min kropp har lyckats ta sig ner i verkstaden. Igår kom Tallishojen ihop och ska nu provstartas, Suzukin borde räcka med ett par minuters genomgång på innan lastning i Ducaton.
Hondan skulle det ha behövts göras ganska mycket med efter marksyningen i Finland. Den fungerade dock utmärkt sist så ett oljebyte med efterföljande kontroll av allt löst som behöver dras åt borde räcka även om det inte är optimalt.
Svarven har slutat fungera med, skitvecka.
Sist jag var på Anderstorp så bröts tre ben i handen i en riktigt brutal och mörbultande vurpa. Fick sitta och vänta i en rullstol på Värnamo sjukhus i 6-8 timmar innan de kollade på mig, läkaren frågade sedan om jag ville ha gips eller inte, gick sedan därifrån och kom inte tillbaka, sedan kom en ny kvacksalvare ett par timmar senare som om möjligt var ännu mer osäker, jag mer eller mindre beordrade henna att gipsa handen och bjuda på en Alvedon så vi kunde komma därifrån. Hör jag namnet Värnamo så sjunker alltid humöret lite hos mig.

1 kommentar:

  1. Mao du är "het" - o färdigt uppvärmd sas.
    Är det tillåtet? Jfr däcksvärmare.

    SvaraRadera