tisdag 21 juni 2011

Veckans dekalInte en dekal på riktigt men den var så bra så den kvalar med lätthet in som den mest humoristiska hitintills. Har suttit på en CB750F och såvida det inte var Fast Freddies knarr så är varningen lite överoptimistisk. Tror inte att den skulle åstadkomma en fart som denna i fritt fall ens.

Se bild på Spencer med sin 750F, den skulle nog kanske kunna fixa 275 blås. Spencer är förövrigt en som skulle komma in på min topp tre lista över bästingar på att framföra en racer i racerfart. Hittade på egna trick med bakbroms i kombo med gasning som bildade skola för hur man får en knarr att förflytta sig snabbare runt en kurva. En hjälte som fick avsluta sin karriär i förtid då någon skum bacill eller ännu elakare virus gav honom en sjukdom som inte vitrockarna kunde få bukt på. Gjorde comebacker då och då men kom aldrig tillbaka på riktigt.

1 kommentar:

  1. Han hade nog slappat till lite för mycket för konkurrenterna kallade honom "Fat Freddie" vid comeback. Absolut, inte många spöade honom när han var på topp. Han får leva på det.

    SvaraRadera