fredag 10 juni 2011

Bloggläge

Antalet besökare på denna webbens avkrok ökar och med det så ökar även min disciplin att hålla ångan uppe. Sista veckorna har det ofta varit över 100 besök per dag och på stalkerlistan finns det nu 21 st förföljare. Senast tillkomna var Ole Östen Tokle som äger den Bimota YB6 som är kanske den enda hoj som ger mig ångerfullhet pga försäljning, skulle ha behållt den.

Hybris har nu drabbat mig i samma takt som bloggen blir mer poppis, för att min beryktade självgodhet inte ska avta så behövs det bränsle så tipsa gärna era hårda kamrater om Nonshine.

Angående kommentarer så har jag förstått att det är svårt att få till några som fastnar på skärmen. Detta har berättats för mig och det är faktiskt så illa att inte ens eder bloggare själv klarar av att kommentera då det helt enkelt inte verkar gå.

Denna helg är det race på Våler, jag är ej där. Ska försöka hålla reda på vilka som kör fortast, kungaklassen 500 eller 750, ska det bli tredje gången gillt för de sistnämnda.


Bilden visar en annan hoj som jag ångrar lite att den såldes, XL250 som byggdes åt Classic Bike, körs idag av Linus Lidalen som sköter om den väl. Cykeln är väldigt minimalistiskt byggd och var ett nöje att köra, 100kg och 28 pållar på hjulet. Ska nog ta upp det där med XL250 någon annan gång och bygga en riktig fyrtaktsrökare för 250cc klassen.

1 kommentar:

  1. Kommetatorsproblemen verkar bero på Internet Explorer.
    Rekommenderar den som har dom problemen att installerar någon annan browser, t.ex Mozilla Firefox eller som i detta test, Google Chrome.

    SvaraRadera