måndag 23 juli 2012

Semester

Förra året på höstkanten så sken solen flera dagar i sträck, det var tider det som vi alla hoppas få återuppleva. Brukar varken bry mig eller dryfta om väder i någon större utsträckning men igen måste det sägas, jävla väder. På årsracet är det bra väder nio gånger av tio så chanserna är trots allt goda att det kommer synas en sol på östgötaslätten om två veckor. Å andra sidan så är det sällan som det regnar 177 dagar i sträck så fan vet, jävla väder.
Hondan är provstartad och det skramlade inte till på det där sättet som jag fortfarande oroar mig för att det ska göra trots att det har skruvats fyrfemtio i över 15 år nu. Skulle börja med Monoracern som inte kräver någon större insats men tyckte att omgivningen där den står verkade lite stökig. Det låg gaffelben överallt, alla Kawasaki och Suzuki som inte blev radade i vintras. Detta var igår på morgonkvisten, har sedan jobbat med att förinta stökigheten och innan lunch imorgon kanske det blir klart. Känns som det är tusentals gaffelben som ska sorteras och fixas men det är nog inte mer än 8-900 stycken. Sen ska Tallisen få lite ny olja
Montesa Vehkonen Replica, är sugen på denna men säljaren vill ej säga ett pris. 
Rubriken säger semester och det har Paula och jag, innebär att vi inte svarar på frågor om delar till motorcyklar. Istället så ska vi sätta upp hyllor som ska fyllas med toppar, cyllar, vevar och annat motorrelaterat. Det kommer inte bli klart på en vecka men kanske en bit på väg.

2 kommentarer:

  1. Tjena Thomas. Tar du med några tröjor(svart xl) till Årsracet? Mvh Ludde

    SvaraRadera
  2. Visst kommer det tas med tröjor, jag blir barnsligt glad när det finns köpare.

    SvaraRadera