torsdag 9 oktober 2014

Äntligen

Se och lär Lennart
Har gjort en massa modifikationer på denna webbens avigsida idag, första som händer på den fronten sen starten 2009 i stort sett. Precis som de flesta andra äldre män så sätter jag stort  värde i att påpeka min usel och okunnighet gällande datorer men stoltheten pyrde trots allt efter att ha lyckats knäcka allt motstånd som rubriken och dess bakgrund bjöd på. När brallorna ändå var nere fortsattes det med reklamruta för www.pejer.com som säljer skinn och läderattiraljer, kan ses till höger.
Bilden som visar mig i töj från Pejer har beställts av Bengt Johannesson som har en fin hemsida där bilder kan beställas, www.pargusbild.com kolla den, om du har kört Road Racing de senaste tio åren är det stor chans att du finns med.
Fotografiet är från utgången av esset på Gelleråsen, notera att jag är på väg mot apex. Tycker om de där bilderna då kanten är nära men just här finns det en halvmeter tillgodo.

5 kommentarer:

 1. Va ha farit i dig?
  Undrar ifall det går att ta bort ramen runt "rubrikbilden".

  SvaraRadera
 2. Alltså bilden är fin men ramen är ful.

  SvaraRadera
 3. Grattis till förändringen. Förbannat bra bild och kul med en förändring i överkanten på bloggen. Där ser man vad en ny regering kan bistå med. Det är alltid bra att skaka om lite.

  SvaraRadera
 4. Grogg, ramarna finns kvar men de är svarta nu så de verkar i blindo.

  Lazon, alla förändringar är inte av godo men både du och jag måste ändå vara glada för att Jonas och Ulla inte fick vara med.

  SvaraRadera
 5. Vad då Thomas tycker du att jag åker för vida spår?
  Lennart.

  SvaraRadera