tisdag 14 oktober 2014

Dogville

 Man kan tro att jag håller på att lösa ett större tändsticksproblem. Så är det inte, bastu är på gång i Gisslarbo. Kommer inte göra några snickerireportage om detta då träarbeten är ett sällsynt trist ämne att diskutera. Vet dock att en del av er som besöker denna avigsida faktiskt och kommer besöka oss i verkligheten och för dessa kanske intresse kan finnas angående bastubad.
Köpte en beggad ugn i närheten av Gusselby, mestadels tillverkad av plåt men med en fin gjuten front med en fisk på. En kan ju undra varför det är en firre på luckan, kan det vara en rök som fått släppa till öppningen. Paula visade tvivel om mitt förstånd (ej ovanligt) då rosthögen kom hem men efter att ha sopat av den med stålborsten på flexen och förbrukat en tub spissvärta så blev det beröm från frun.

5 kommentarer:

  1. Gusselby! En gång i tiden hade jag ett riktigt jobb. I en tid då det ännu inte gick att försörja sig som gästbloggare. Jag krökte rör, lödde elementslingor och skruvade ventilation i det lägenhetskomplex Gusselby allt sedan dess ståtar med!

    SvaraRadera
  2. Mycket spännande har hänt i Gusselby.

    SvaraRadera
  3. Vad heter den spissvärtan, på tub? Den jag använder är flytande.

    SvaraRadera