torsdag 16 oktober 2014

BSA offer

 Har startat ett konto som ska användas för inköp av gåfortdelar till BSA Rocket 3 och börjat samla ihop till den rejäla slant som kommer behövas. Tanken är att det ska säljas av med fräna braochhagrejor som i slutändan kommer bringa in så mycket att nya snabbapåprylar kan inhandlas.
Denna vecka offrades Bimotans mätarpanel till de britanniska fartgudarna, ursprunget är Suzuki GSX1100S mer känd som Katana. Om det i min ägo funnits 9 stycken till så skulle ett telefonsamtal till England göras om alla såldes. Just denna panel är lite svår att hitta om det är så att du själv vill ha en.
Ringde förövrigt till en som har hållit på mycket med tripplar förra veckan och förklarade att jag skulle kunna behöva lite hjälp med lite  av varje. Är själv lite bortskämd med att det som jag säger brukar vara sånt som de flesta lyssnar på och även tar åt sig, i alla fall gällande racing och maskiner som brukas i den sporten. Den här experten hade nog inte ens lyssnat på Doug Hele själv om han hade ringt, hade åsikter om det mesta och vädrade dem gärna. Efter ett par minuters samtal gjordes tappra försök att avsluta samtalet på ett hövligt sätt men med det hade jag ringa framgång. En kvart senare kunde knappen med den röda telefonen (har knapp på min telefon, alltså en fysisk riktig knapp, inte en sån där knapp som syns på en skärm, såna har bara tjejer) aktiveras. Av detta samtal lärdes det två saker, för det första ring inte samma nummer igen, för det andra att uppskatta när folk lyssnar samt försöka lyssna på andra när de frågar eller påstår något.

3 kommentarer:

 1. Du är rolig du Thomas,men jag vet hur det är.
  Lennart.

  SvaraRadera
 2. Kommer du till Säter i morgon? Jag behöver en T-shirt i storlek L. Mvh Ludde

  SvaraRadera
 3. Ska bygga bastu, skulle hellre vara i Säter dock.

  SvaraRadera