lördag 17 mars 2018

Football only demands one ball

Hittade den här bilden på Marquez där någon hade tagit en självis med världsmästaren, fattade dock inte vad som var grejen med att just den bilden fanns på MotoGPs hemsida. När texten lästes visade det sig att den andra, han med stentvättade jeans var känd också, känner du igen honom. Själv har jag hört hans namn massor med gånger men att han såg ut sådär hades det ingen aning om.
Ni som känner mig väl vet att mitt intresse för det senaste och fränaste är stort. Nu har det till exempel pröjsats 120 euro för en säsong så hela GP serien kan ses på datorn eller telefon. Det där med luren har jag dock lite svårt att greppa, blir nog som att titta på Masken.
Hursomhelst, rekommenderas det att lägga lite deg på detta, underhållningen är så bra som det blir.

4 kommentarer:

 1. Har just sett MotoGP racet, bara det var värt 120 euro, fantastiskt race med lyckligt slut. Om inte Marquez vinner är det lyckligt slut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad har du emot Marquez?

   Radera
  2. All skit han ställde till med 2015 med Rossi, exempelvis att köra på honom två gånger på utsidan och sen säga att Rossi sparkade omkull honom.
   Sen att agera backupman på Lorenzo i sista på Valencia så att Valle inte skulle kunna komma ifatt. Enda gången som den lille Marc försökte köra om någon var när hans teamkamrat Pedrosa försökte komma om och vinna racet. Marc hade med största sannolikhet vunnit racet om han försökt men då kanske Rossi skulle kunnat vinna VM och det ville han inte.
   Jag kan imponeras stort av Marquez men vill inte att han vinner något alls.

   Radera
 2. Ja, blir det så här tajt i år så blir säsongen underbar, biljetterna till San Marino kom DHL Express med förra veckan, kan knappt bärga mig :)

  SvaraRadera