lördag 31 mars 2018

Vilken magnet

 Bosch som jag inte alls vet vad det är eller var den hör hemma. Den ser frän och kompetent ut hursomhelst så det är säkert en väldigt snabb modell.
 Du kanske vet vad det är, var inte då blyg i så fall utan hör av dig.

5 kommentarer:

 1. Sökte på "netet" och fann att det skulle vara en lågspänningsmagnet för dubbeltändning avsedd för 2 spolar, passande Norton Manx 1961. Tänk vad man får lära sig på gamla dar när man söker på datorn. Förr kunde man fråga Harry "Professorn" om sånt man inte hittade svar på, nu gäller Google. Gråskägget från Motala hälsar till alla i Gisslarbo.

  SvaraRadera
 2. Var på Netet hittade du denna info, jag har ju förstås sökt själv men utan framgång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skrev bare in nummerserien på Google och så trillte det fram, infon du fick. Sketenkelt, du får nog ta en datakurs tror jag.

   Radera
 3. Resultat beror lite på vilken sökmotor som används. Prova sök med Bing i stället för Google.

  https://www.yumpu.com/de/document/view/6199302/1981-2006-25-jahre-cbbc-cbbc-classic-british-bike-club/15

  I andra annonsen på den sidan säljs en magnet med den betekningen samt två tändspolar.

  Ifall det kan godtas som ovedersägligt bevis om ursprungsändamål är diskutabelt. Dessutom att det skulle vara orginal på Manx...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Original och original. Det var väl nån klåfingrig tysk som petade i ett tändstift till och hoppades hitta nån ytterligare ardennerkraft i Manxen. Svårt att hålla fingrarna borta när det tros på nya idéer. Säkert nån "doktor besserwisser überingenjör" som haft ett finger med i spelet. Tänker bara på BMW:s original specialverktyg, tillräckligt för att renovera en hel Jumbojet.

   Radera