måndag 2 april 2018

3000

Förut brukade det vara en Fiat som fick vara med på bild vid slika tillfällen som detta som Fiat 500, 1000, 1500, 2000 men 3000 fanns det endast en stridsvagn av och även om den var tuff så är det inget för oss.

3000de inlägget sen starten 2009 blir detta i alla fall och de flesta förutom egentligen ett kan jag stå för, om sen kollegan som verkar ha slutat skriva här kan stå för alla sina så är det ju bra. Som vanligt rekommenderas att söka upp de första inläggen då de är mer välskrivna än de nuvarande som blir ganska snabbt avklarade vilket ibland ger vissa brister i språket, försöker dock hålla stilen.

Hoppas att ni som läser hänger med en stund till, kanske ändå till inlägg 4000 som borde vara skrivet under 2021. Om du olikt mig har Facebook så kan du följa Spinnin Wheel och även se film, Paula har börjat med att filma mig och byggandet av ISR-racern. Finns även en Youtubekanal med samma grejor på.

Tack för visat intresse då, nu och i framtiden.
 Vad som händer just nu förutom vanliga kneget är att en batterihylla tar form. Har skaffat ett stort batteri och ska se hur länge det håller, kommer finnas plats för att dubbla upp det sen om nödvändigt. Hur mycket drar ett tändsystem av Dyna 2000 modell i timman, ingen aning.
 Tar mycket tid detta, skruvarna blev exempelvis för korta nu, kommer säkert ödsla en timme på det, så här är det. snart ska det köras.

3 kommentarer:

  1. Ska jag ta med poppnuts så slipper du mutrar på innsidan?

    SvaraRadera
  2. Tack för en bra och kul blogg!!

    SvaraRadera
  3. Du kan väl klistra in videon här oxå!

    SvaraRadera