onsdag 3 oktober 2018

Veckans dekaler

 Tror inte att det är som det var förr längre, om en hade en motorcykel skulle det åkas på Europatur. Själv har jag aldrig gjort det men det var nog mer en sjuttio- och åttiotalsgrej.
 Hämtade en CB900 i helgen med Krauserväskor, fina klibbor på de plastbehållarna. Tänk att vara från typ Jönåker eller Kolsva och få dra iväg mot dessa destinationer. En pizza i Pisa smakar nog bättre än en precis lika god i Filipstad.
 Nuförtiden är det nog inte många som drar iväg åstad. Kanske att cyklarna får åka lastbil till Spanien och ägarna åker med Ryan efter, man kan säga mycket om 40- och 50-talisterna men lat är ett sällan använt epitet gällande den generationen. I alla fall inte jämfört med de senare varianterna av svenskar som verkar tycka att den senaste TV-telefonen är det viktigaste som finns.
 Förövrigt har jag nog sagt det förr men nu kommer det igen, det dummaste som mänskligheten har kommit på efter världskrigen är så kallade smartphones. Tvivlar på att det någonsin funnits något mer relationsdödande och verklighetsfrånvändande än dessa nallar. Ska snart skaffa en själv vilken månad som helst, går ju inte att få in Swish i Nokian.
En Grab On dekal fanns det med, skulle ju samla på dessa på denna webbens baksida, går sådär, tredje på lika många år.

2 kommentarer: