tisdag 1 januari 2019

Ny dans, ny chans

2018 var ganska bra, lite upp och ner med resultaten gällande racing. Kul var att köra i Europa och bli frånkörd, kul var det även att köra hemma och köra ifrån.

Nya årets mål är inte så stora racingmässigt. vi ska troligen köra ett endurance med ISR-Kawan och sen får vi se vad som körs på hemmaplan. Borde vinna något race med småHondan i 350 bara för att, har visserligen redan gjort det men då var det inte så många som brydde sig. Utöver det så skulle jag ville prova förkrigsklassen men det blir nog inget med det i år fast kanske en plojigare variant i slutet av sommaren.

Det mål som det redan förra året bestämdes om att 2019 ska ägnas åt är att sälja, sälja motorcyklar, sälja delar. Sen ska det köpas, vi har köpt ett par dödsbon och även hela samlingar som sedan sålts vidare i mindre poster. På loftet just nu finns det ca 30-40 motorcyklar och förhoppningsvis om vi är flitiga kommer det vara bra mycket färre när sommaren kommer. Om du som läser detta vet om någon som vill sälja allt från en till massor med motorcyklar kom ihåg att tipsa om oss.

Sen har jag ett annat mål som jag vet att det är ett par tre stycken av de stackare som läser denna sida väntat på länge ska hända något med. Vi får hoppas det, lovar inget men det där engelska eländet borde ju komma först i mål någon gång.

Va viskliga nu mina vänner och sköt er, gör inget ni inte kan stå för och anmäl er till donationsregistret fast det har du väl redan gjort.

1 kommentar:

  1. Ja du måste få fart på den där trepipen.
    #55

    SvaraRadera