söndag 9 oktober 2011

Triumphresan


Gårdagens höjdpunkt var inte att köra Ducati utan det var de varv som kördes på Lennart Segerkvists Rob North Triumph. Cykeln var inte lik det som jag brukar köra på men det brukar inte bekymra mig då jag aldrig kör något som liknar det andra. Efter att ha värmt lite och provat allt så kunde det gasas lite mer. Körde inte något helt varv fullt då det oftast var några andra ivägen och tycker inte nödvändigheten att hålla på att köra om brutalt på träningar. På race däremot är en annan visa men nu var det endast en provkörning av annans knarr. Cykeln gick så bra och allt funkade så bra det fanns egentligen inget att anmärka på förutom att nån hade satt växelspaken på fel sida. Gaffeln kändes lite hård men då Lennart inte är lika smärt som undertecknad så är den nog rätt. Kom hursomhelst på en sak på resan hem igår som kommer förbättra hojen en aning. Ska skicka ett mindre paket till Vittinge eller var det är du bor Lennart som kommer göra treudden lite vassare. Körde även med kamera på cykeln och det ska bli intressant att se hur det ser ut.
Tackar ödmjukt för förtroendet och om du vill ha en kusk så ställer jag gärna upp.

5 kommentarer:

 1. Jag tycker att 1:07 är en bra varvtid om du inte tog i hela varvet,ägaren fick inte bätre tid än 1:10 men jag var ju snabbare på rakan 180,2 du åkte ju bara 180

  Lennart i Vittinge

  SvaraRadera
 2. Om det gick 1:07 igår så ska nog 1:04 ganska enkelt tas med lite mer träning och värme i asfalten. Skulle spaken sitta på rätt sida en sekund till.
  Thomas

  SvaraRadera
 3. Lennart, min fru har Facebook så ni kan bli vänner så vi kan kika på racerfilmen, skicka länk på film.

  SvaraRadera
 4. Jag ska skicka en skiva till dej.
  Lennart

  SvaraRadera
 5. Tack för trimningspaketet,nu blir han snabb,filmen är på väg den ligger oxå på min sida på fb.
  Lennart

  SvaraRadera