lördag 13 oktober 2012

Barnsligt glad

Tänka sig, igår försvann den sista griningheten på ett nafs. Sidovagnsfantomen Ludde från Hedemora skickade en beställning på 2 st skjortor i hop med ett handskrivet brev om mitt kryapåande. Detta ihop med Fernandos paket berör mig och min fru, även om Paula fortfarande har åsikten att racing är något som andra kan hålla på med.
Har förövrigt sålt 7-8 skjortor de senaste veckorna utan att själv ha agerat aktiv säljare.
Ikväll ska vi på femtioårskalas med benämningen "Sista racet" Lasse Gladh, Sandy Berlin och ett par stycken till har alla hoppat över till dödsidan vilket kommer firas på Söder Mälarstrand i Stockholm, 300 personer kommer klämma i med "ja må de leva", start kalas med många ljus. Det bästa är att vi äntligen få se Lasse dansa, han har utsetts till discokung på Bobbadillan och är mäkta stolt över det och vår nyfikenhet är enorm.

3 kommentarer:

 1. Fan så retro. Ett analogt brev.
  Ludde känns ovanligt gammaldags för att vara så f.d ung.

  / Den andra Tomas

  SvaraRadera
 2. Kul att brevet uppskattades. Har du små storlekar också? Skulle vilja ha en till en Pjuklarv på 4 år. Han ville ha en att glänsa på dagis med.

  SvaraRadera
 3. Det är slut på de minsta barnstorlekarna. finns endast något som kallas "medium barn" kvar, 7-8 år gissar jag är ett mediumbarn i skjortvärlden. Vi har skickat svarta vuxentröjor till dig idag.

  SvaraRadera