måndag 1 juli 2013

Fabrikskontrakt

Min likhet med Lorenzo fortsätter, inte bara att vi är lika tråkiga och personlighetsbefriade med kaputta vänstra nyckelben. Nu ska även jag likt Jorge få köra en fabrikare. I helgen kommer de som kommer till Hedemora få lyssna på Tyrell-Smiths Works 500 Rudge från 1933. Det fanns en produktionsracermodell som gick under namnet TT-Replica som såldes till hugade racerförare på trettiotalet, Rudgen på bilden är det som replikerades.
Har inte riktigt satt mig in i vad det är för ett arrangemang men det ska tränas på fredag och 5 heat ska gå på lördag. Tror och hoppas att det inte är tävling för min tanke är inte att plåga livet den här knarren. Måste hitta info om var det ska köras,  är det en bana, vad gäller, vad vinner man, finns det en bar.

4 kommentarer:

 1. Det är långt ifrån en tävling. Snarare en maklig paraduppvisning och arrangör är MCHK västerbergslagen. Lite info finns på facebooksidan Hedemora TT. Jag hittar inte Dig i startlistan men hojen är ju intressant så Du ska nog snacka med Charles Larsson 0225-13307 om det ska bli nåt för anmälningstiden gick ut för ett bra tag sedan.
  Den 2e Tomas

  SvaraRadera
 2. Anmäld ska jag visst vara, har nu som fabriksförare andra som sköter sådant.
  Facebook är för ungdomar.

  SvaraRadera
 3. Facebook är för käringar.
  Rudge loggans placering ser för övrigt helknas ut, kanske klistrad under häftig inbromsning.

  SvaraRadera
 4. Loggan sitter nog rätt placerad, är troligen så smart uttänkt att den ska synas på pressbilderna som togs i farten. Inga ben eller annat otyg ivägen, tror heller inte att slutartiderna på dåtidens digitalkameror var så kortvariga.
  Fortfarande har ingen vidare info om det finns en bar i närheten inkommit, finns i inte en slik i Hedemora.

  SvaraRadera