lördag 27 juli 2013

Malmby

Paula och jag riktade Fiatens mäktiga grill österut för färd mot Strängnästrakten. Hade en massa nytt skrot som behövde avyttras och det gick bra, körde på Svindel Villes koncept med svindlande låga priser som brukar vara ett koncept som fungerar. Sålde för nästan 4000 men lyckades handla för 5000 så det blev back ändå. Funderade lite på Apollon på bilden men kände att behovet av en fjärde av nämnda märke ej var trängande. Handlade en annan grej som skapade ett nödvändigt behov trots dess onödighet. Mer om denna senare då den är urlastad, det som var jobbigt var att precis efter att affären var gjord hittades en absolut onödig nödvändighet men då var stålarna slut. Om den dyker upp igen på en annan marknad så kommer pengarna räcka, tog ej bild på det och inte heller tänker jag berätta vad det var, då kommer någon annan köpa upp den istället för mig.

2 kommentarer:

  1. Eftersom bloggeriet inriktas mer och mer åt mopedhållet så ska jag passa på och fråga vad det kan vara för en moppe jag dissekerade i 13års åldern?

    Vill minnas att den saknade bakfjädring och var utrustad med en högvarvad NSU-motor. Bakdrevet var stort som dagens eu-moppehjul. Endast 1hp så det borde ha varit något svensktillverkat/-sålt.

    SvaraRadera
  2. Monark hade en moppe med NSU Quickly motor som passar in på din beskrivning, kan ju ha varit en NSU Quickly också, de har plåtram.

    SvaraRadera