fredag 2 maj 2014

Banträff

 Imorgon är det körning på Sviestabanan, har som vanligt inte varit klar med något i förväg men är nu kanske redo för träning. Pecketten har jag bytt packboxar och olja i gaffeln på idag, har kört på 30 olja och 10 olja tidigare men inte blivit riktigt nöjd med varken så nu pyttsade jag ihop en 20 olja som hälldes i. Bytte även tillbaka till den bredare framfälgen samt bytte till lite mindre förgasare som jag tror kommer ge mer punch ut ur böjen. Förövrigt de fuggar som byttes mot de tidigare nämnda tjugoniorna. Skulle även önskat att Beymagfälgen hade kommit dit bak men tiden var knapp.
Igår så bytte jag även olja och packboxar i Hondans gaffel, svarvade även till ett par nya kronor med radikalt mycket mer försprång, ville göra en stor förändring för att förstå vad som händer vid en sådan justering. Målet med morgondagen är att få Hondan att funka och sen köra mycket med Suzukin.
Kom gärna till banan och hälsa på.

1 kommentar:

  1. Tackar för inbjudan men jag tror jag satsar på Arosmarknaden istället så behöver jag inte heller förklara varför jag inte har med hojen och åker och att jag inte längre ryms i skinnstället ... även om det syns.

    SvaraRadera