lördag 1 november 2014

MinibikeVarför byggs inga klassiska minibikes längre? Har papporna inte tid? Vill barnen inte ha dem? Tog det slut på gamla gräsklippare o moppar att bygga dem av? Har kineserna slagit ihjäl marknaden? 
 Kanske kan en renässans vara i antågande. Det stora landet i väster har redan haft Minibikereunions, och prylar som uppenbart attraherar det täcka könet brukar ju män gärna omge sig med.
 Ödmjukt

3 kommentarer:

 1. Sista alternativet är troligast + generationen som inte ägt moppe kan ju ingenting.

  SvaraRadera
 2. Du som är entreprenör varför inte ta tagi i importen av Taco Mini Bikes www.tacominibikes.com hit till Svedala jag beställer en pronto om du gör så, jag gissar även att på events som Power Meet, Årsracen mfl så skulle du kränga åtskilliga. Ja jag vet att det är både enkelt och billigt att shoppa på nätet men jag (och en hel del andra) vill inte det, jag vill köpa från någon man kan dra i näsan när det inte funkar och få vettig support från...

  DP says: Jag tar en Taco 22'a rakt av....

  SvaraRadera
 3. Kollade lite på Tacosidan, blev inte så mycket klokare av det. Fräsiga är de men för 375 dollar får man inte motor, sadel eller hjul om jag klykar rätt. Känns som att det blir krångligt att få dagens ungdomar att få ihop något.
  Läs Svantes inlägg.

  Kanske skulle ta och beställa hem en trots det då de är så fräsiga.

  SvaraRadera