fredag 12 december 2014

Kines

Har fått in en moped av märket TMS som inte är förkortning på en sjukdom eller annat tillstånd utan Trend Motor Sport. Har startat den och den verkar funka, bakhjulet tillåter inte testtur, alla ekrar är lösa.
Fyrtaktsmotor med elstart, tyst som en smygare i termobyxor.
Nu undrar du kanske varför denna styggelse till fordon har hamnat på denna webbens baksida och det gör du rätt i. Tanken är förstås att någon från Dalarna ska komma hit och lura av mig denna för att använda motor till att bygga något fränt eller kanske praktiskt, om du är från resten av Sverige kostar den 1200kr. Moppen får ej framföras i trafiken då den är tagen ur registret.

7 kommentarer:

 1. Måste mopeder registreras? Ja, det är länge sedan jag körde moppe och då krävdes ingen registrering, endast försäkring, tror jag.

  Förresten, har du många robotar på besök eftersom jag nu plötsligt måste bevisa att jag inte är någon sådan.

  SvaraRadera
 2. Jag har slagits mot dessa robotskydd förut och lyckats få bort dem men den senaste som dök upp klår jag icke. Den stör säkert er och det stör mig men tyvärr vet jag ej hur det kan tas bort. Har kontaktat Blogger men inte fått svar. Om du kan kan få robotskyddshelvetet så har du en tacksam mottagare av hjälp i Gisslarbo.
  Vad som menas ej i registret kanske kan uttryckas att den ej kommer lämnas ut med ramnummer intakt och kan ej registreras eller försäkras. Kvitto på den lämnas dock ut.

  SvaraRadera
 3. Jag är rädd att du ärlite sent ute, för kinestrenden verkar ha lagt sig i isgaraget. Nu är det nakna manskroppar som gäller.

  SvaraRadera
 4. Dubbelglädje, kinestrenden är över och robotbekämparen nerbruten.

  SvaraRadera
 5. Nog känner du också lite glädje över de nakna männen i Isgaraget?

  SvaraRadera
 6. Som nybliven innehavare av bastu så uppskattar jag nakna män.

  SvaraRadera