lördag 25 april 2015

Handlingskraft

 Klev upp i ottan och åkte till Viksta och lyckades ta mig dit innan den stora ruschen, träffade där min nyfunna vän Johan och slog följe med honom. Han köpte en extrasnygg AGV-hjälm och jag handlade diverse annat som exempelvis träfordon till Paula.
 Tillbehörshjul från en chopper, Campainspirerat med miniskivor, vet ej märke på fälg men den är snygg, notera asymmetrin på ekrarna.
 Åkte sen till Stallarholmen där två Honda CB125 tankar hittades, K5. Dessa är lättsålda, snygg och nätt tank eftersökt av många.
 Innan avresan till Sörmland hanns det även med att hitta en extrafin pinstripad läderportfölj, alla började prata bandy efter det men mitt intresse för den sporten är inte ens ringa. Den sjuarmade köptes ihop med cykeln på nedersta bilden.
 Tillbaks till Sörmland igen så slösades 10 kr bort på en spectradekal som nu pryder skåpet, dock på insidan då jag inte bara är dryg utan även blyg.
 Cykeln var som alla förstår svår att motstå, Kawasaki KH125 var så billig så den fick även den åka med mig hem, motor i delar på sidan om.
Bra dag, inga storfynd men utöver de som avhandlats på bilderna gjordes nog kanske 5-8 stycken småaffärer till. Ska nog försöka handla lite mer i fortsättningen istället för att nasa.

3 kommentarer:

 1. Det brukar vara lättare att köpa än att sälja, får alltid pikar för mina affärer av hon som sköter köket där hemma. Köper dyrt och samlar på hög och skänker bort grejorna till slut. För att nån vecka senare behöva gå till affären för att handla nytt som saknas för det där "nybygget". Sånt kallas affärssinne eller är brist på affärstalang kanske.

  SvaraRadera
 2. Missade du det kompletta bakhjulet till CB450, i nästan nyskick, i Viksta, eller var det för dyrt att göra vinst på?

  Själv har jag fyllt kvoten (och förrådet) med hjul, för tillfället. Hade jag varit sådan som också säljer saker så hade det förmodligen åkt hem med mig och de andra hjulen.

  SvaraRadera
 3. Jag såg inget CB450 hjul i Viksta men jag gissar att det var vid ett stånd med många hjul. Frågade pris på ett Z900 bakhjul i risigt skick och efter att ha fått det så tittade jag ej mer på utbudet, gick vidare.

  SvaraRadera