tisdag 19 maj 2015

Classic Racer

Minns ni kanske att det inhandlades en massa tidningar för någon månad sen, samling av Classic racer kom i min ägo. Nu har det samlats på egen hand innan det så nu finns det dubbletter samt fortfarande nummer som saknas. De exemplar som säljs nya idag är relativt kassa men de som är 5-6 år och äldre är bättre, åttiotalsnumrena är lysande. Varje tidning är proppad med info, som att läsa en bok med bilder och väl skriven och korrekt text, även mycket intervjuer med gamla stjärnor som då som inte har hunnit bli så gamla.

De nummer jag har är 1-37 förutom 34, sen saknas de flesta fram till 55, efter det är det komplett till 173 som är dagsfärsk eller i alla fall månadsfräsch förutom nr 70 och 72 som lyser med sin frånvaro.

Om du har dessa och inte vill ha dem längre eller byta mot andra nummer var inte blyg. Har nu ca 100 nummer över som ska säljas till de som är intresserade, fyra blaskor 100kr, nr 1-12 50 kr styck. På pressbyrån kostar en ca 100 kr och fördelen med Classic är att de redan är omodernt som nya och fortsätter vara så.

Bilda kö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar