onsdag 6 maj 2015

Det går inte bra nu

Har felsökt hela kvällen och inte hittat felet, cykeln går bra men fungerar inte under belastning. Har nu bytt spolar, CDI-boxar, stator, förgasare, kollat avgasrör, kablage, stift, tändhattar osv. Nu kommer jag riva motor på Pecketten, det är inte kul.
Har förövrigt haft stor hjälp av min bromsbänk, går bra att starta knarren i och det går att belasta motorn, sen kan man se hur fort det går.
Fick en fin present på posten av en nöjd kund som både är känd och chef för ett stort bilföretag som inte handlar med Fiat, han har noterat min vurm för italienska bilar och tyckte att klockan skulle passa mig finfint, det hade han rätt i, tackar hjärtligt för denna glada överraskning.

4 kommentarer:

 1. Kan det vara så att den blev smittad av närheten till den italienska klockan.

  Försök att inkommande helg, kring midnatt springa nakna med skallror runt ladan där/när Pecketen står, stänkandes tuppblod och uttalandes besvärjelser. Det lär fungera.

  Dock har sådant i enstaka fall resulterat i tillökning i familjen så ni bör ta detta i beaktande. En annan bieffekt kan ibland involvera blinkande bilar och vita tröjor med långa ärmar...

  SvaraRadera
 2. Bra me bänk mvh leverantören

  SvaraRadera
 3. Kolla ventilspel. #55

  SvaraRadera
 4. Ventilspelet kollades på Karlskoga förra året när eländet började. Ska nu ut och kolla all el igen innan toppen rivs.

  SvaraRadera