söndag 3 april 2016

F83

 Minns ni att det redan för länge sedan önskades bilder på fordon in natura från Säter.
 Trots flera påtryckningar och till och med rykten om en hynda som skulle leta fram skönheterna har det varit ett skralt resultat, skralt är förresten mycket mer än vad det blivit då skralt torde vara mer än inget.
Då jag ändå var i kommunen så kikades det lite längs vägen vi for fram på och utan vare sig lokalkännedom eller jycke hittades både det ena och andra exempelvis denna fina Volvo F83.
 Vi stannade även vid ett annat högintressant ställe som visade sig vara roligare från vägen, en massa byggskrot och en Transalp från -08 gör ingen glad men nu behöver inte det faras förbi platsen igen med själen fylld av ovetskap och nyfikenhet, nu vet vi att det är ett bomställe trots det oerhört löftesrika intrycket som ges.
 Volvon som inte parkerades vid Dalälvens strand igår eller ens förra veckan var dock en höjdare, jag vet att det finns åtminstone en från trakten som läser denna avigsida på webben och säkert då vet var den finns, inte svår att upptäcka.
 Förra veckan hittades förövrigt en annan gammal kareta norr om Arboga, nästa gång som kosan styrs däråt kommer det stannas och min nyfikenhet om vad det är gnager, även gamla spännande övergivna hus fanns på platsen.
Svensk form, kan detta vara en så kallad Snabbe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar