onsdag 12 juli 2017

Att göra fel

Har varit på tur med familjen till Belgien, åkte ner via Tyskland och lämnade en BMW i Bonn och en annan knarr i Brygge och detta gick bra. Efter det skulle Spa besökas för att kika på Classic Endurance. Hade kollat på hemsidan som sa att det skulle starta den sjätte juli men fick reda på av vännen Jean-Claude att det redan varit. Kollade sen igen på hemsidan och där står datumet men även att racet hade gått kunde läsas under nyheter.
Jag hade alltså åkt ner till Belgien fel helg, kan inte bara säga att det är mitt fel utan skyller gärna på hemsidan vilken nu har ändrats, gissar att det inte bara var jag som tog fel på helg. känns lite snopet dock.
Annars var resan bra, 312 mil och barnen skötte sig i stort sett hela tiden, frun var nästan lika duktig hon och herrn i bilen klarade nästan att hålla humöret var dag. Blev även påkörd av en Belgare bakifrån på motorvägen och det var absolut inte nödvändigt, den påkörande Volvons automatiska bromssystem hade inte fungerat var ursäkten. Turligt nog inga skador på människor eller bilar så färden kunde fortsätta.
Bilden visar en annan sak som kanske inte blev hundraprocentig, vännen Nicke, han med Betan som synts på denna avigsida av nätet fick lite bilder från en annan Betaentusiast, Nicke fick även en överraskning då han synade lite mer noggrant, skratt och fniss.

3 kommentarer:

  1. Beta och en selfie�� / Mange

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte det kändes lite galet när det stod att du skulle till Spa helgen efter Classic helgen. Jäkligt snopet,men inte mkt att göra något åt.. Hoppas du kommer dit nästa år ;-)

    SvaraRadera