söndag 16 juli 2017

Klart

 Sadeln kanske inte blev så snygg men säkert snabb, är en nerkapad baksadel från en ZXR750 1991, höjer arschlet fint.
Fick frågan om vad jag menade med att snart kunna sätta dit dekalen, se bild härunder så ser du svaret.
Nu är det klart för race hoppas vi, tror på seger bara det blir tillfälle att köra något race snart. Nästa vecka är det Anderstorp men det hoppar team Nonshine över precis som det har gjorts de tidigare racehelgerna.

4 kommentarer:

 1. Varför kommer du inte till Mossen?
  Undrar Robban

  SvaraRadera
 2. Jag väntar på besked om småHondan ska få användas i 350, i 250 är den godkänd men i 350 räknas den som en icke tidigare existerande hoj. Har ej fått maskinkort i 350 och då jag anses vara en fuskare av vissa i den klassen så vill jag ha klara papper innan jag kör. Årsracet har jag inte heller bestämt mig för ännu om det ska deltagas i men då ett av två mål i år var att vinna tre race på en dag i Linköping blir det kanske så att jag försöker. Vet att jag har goda chanser i två klasser men har inte ens en cykel för en tredje klass just nu.

  SvaraRadera
 3. Såå. Hur vore det att hårdgranska alla cyklar i 350. Kanske borde röras om i ormboet.

  SvaraRadera
 4. Att hårdgranska alla cyklar är ingen bra idé enligt mig, då blir det ännu färre som kör race. Gränsen mellan att vilja vara med eller inte är ganska tunn, tro mig jag vet.
  Fast det finns säkerligen fler än en CB350 med amerikanska kolvar i som ger 362cc vilket är ok, om en kör i Amerika vill säga.

  SvaraRadera